Naar homepage
Podcasts

Herman praat met Ole (18) over Feyenoord en discomuziek

  1. Nieuwschevron right
  2. Herman praat met Ole (18) over Feyenoord en discomuziek

Panellid Ole was deze keer te gast bij Hermans Podcast. Ze praatten over hun liefde voor Rotterdam, disco en mensen blij maken.

Ga hier meteen naar de podcast!

In het schooljaar 2017-2018 was Ole één van onze 3FM Tussenuur panelleden. Daar praatte hij er open over dat hij vroeger ook wel eens gepest heeft en was hij te zien in een minidocu over de toekomst voor scholieren te zien.

Herman reageert verwonderd op het lijstje lievelingsnummers dat Ole heeft meegenomen naar Hermans Podcast. Van Maria Carey tot Ronnie Flex en van Justin Bieber tot Earth, Wind and Fire. Gek is hij van het nummer September, waar hij helemaal los op gaat. "Ik ben zo gek op discomuziek. Dat heb ik van mijn moeder meegekregen. Als kleine jongen 'zong' ik al mee met haar lievelingsliedjes."

Rotterdam

Naast muziek, hebben Herman en Ole het een groot deel van de uitzending over Rotterdam en Feyenoord. Ole is namelijk een echte Rotterdammer en gek van Feyenoord. Herman kan zich daar wel in verplaatsen, omdat hij uit Ridderkerk komt.

"Ik woon al heel mijn leven in Rotterdam. Met Rotterdammers kun je lekker lullen." Herman: "Ik woon nu in Utrecht. Ik merk wel dat ik voor Utrechtse begrippen best een lompe man ben. Dus ik ben blij dat ik tijdens dit gesprek gewoon direct kan zijn."

Mensen blij maken

Herman: "Wat wil je dat mensen over je denken als je de deur uitloopt?" Ole: "Ik wil graag gezien worden als een vrolijke jongen. Ik ben niet heel serieus, maak veel grapjes en wil van elke dag het beste maken. Ik wil dat mensen mij zien als iemand die anderen blij maakt."

Benieuwd? Check de hele podcast op iTunes, via de 3FM-app of klik hier!

Ster advertentie
Ster advertentie