Pinkpop

Krezip: "De reünie was net als fietsen, het zit in iedere vezel van je lijf"

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Krezip: "De reünie was net als fietsen, het zit in iedere vezel van je lijf"

De reünie van Krezip is misschien wel één van de meest memorabele momenten van dit weekend. 10 jaar geleden speelden ze sterren van de hemel op Pinkpop, en dat deden ze gister gewoon even dunnetjes over! 3FM sprak na het optreden met de band.

Net als fietsen

Na 10 jaar weer op het podium staan is best een dingetje: "We speelden in september voor het eerst weer samen en dat was toen heel spannend. Maar het was net als fiesten. Het spelen gaat helemaal vanzelf, net als vandaag. Je gaat gewoon verder waar je gebleven bent, het zit in iedere vezel van je lijf."

Video niet beschikbaar

Proost!

Jacqueline: "We zijn één keer expres dronken het podium op gegaan. Toen probeerde ik een biertje te atten, wat natuurlijk niet lukte. Maar ik liep vervolgens het hele nummer daarna boeren te laten." Benieuwd wat voor muzikale ontdekkingen Krezip heeft gedaan en bij welke artiest één van de bandleden een selfie-blauwtje opliep? Check dan het hele interview.

3FM x Pinkpop

Sit back and relax, want ook dit jaar doet 3FM weer verslag vanaf het festival. Kijk hier wanneer we radio maken vanuit Landgraaf en volg ons op socials voor de mooiste foto's en toffe interviews!

Ster advertentie
Ster advertentie