The Overslept maakt een kleine overstap naar reggae bij Domien

  1. Nieuwschevron right
  2. The Overslept maakt een kleine overstap naar reggae bij Domien

Van scheurende gitaren naar funky reggae... Dat is wat je vanochtend van The Overslept kreeg! De band speelden hun nieuwste single 'Save Our Souls' en mochten zich als allereerste ooit wagen aan Domien GenreMachien.

Live in de ochtendshow

Ze staan op de longlist van de 3FM Live List en het was vanochtend meteen duidelijk waarom. Ze braken de studio van 3FM compleet af! Maar voor al dit live-geweld sprak Domien ze eerst nog even over hun plannen voor een album, Pinkpop en een groot misverstand over de naam van de band...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waar blijft dat album?

Het gaat lekker met de band. Ze hadden een knallend optreden op Noorderslag, hun clubtour komt al in de buurt en hun nieuwste single 'Save Our Souls' is net uit. Maar wat staat er in 2018 nog meer op de planning. "Een album?" vraagt Domien voorzichtig. "Nee, we gaan ons eerst nog even focussen op het uitbrengen van singles omdat dat gewoon goed voor ons werkt."

Pinkpop

Wat ze wel gaan doen is hopelijk heel veel festivals spelen. Paaspop is al aangekondigd, maar volgens Domien kan het niet anders dan dat de mannen ook op Pinkpop staan. Daar kan de band alleen maar hoopvol mee instemmen. Dus, Jan Smeets, bel ze effe!

'Stolen Car' in reggae

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie