Artiest

The Overslept

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. The Overslept
The Overslept is een poprockband uit Hilversum. De jeugdvrienden Sem, Tommy, Daniël en Délano besloten in 2014 hun krachten te bundelen en met hun band oldschool poppunk nieuw leven in te blazen. Het resultaat? Strakke rocknummers met een dansbaar poprandje. Lekker!

Next level

Ze worden wel eens de Nederlandse Green Day genoemd, maar The Overslept laat al snel weten dat ze daar overheen willen groeien. En die kant lijkt het wel op te gaan! Zo opende de band al voor Simple Plan in Paradiso, wat voor hen echt een mijlpaal was. Sem: "Dat was het moment dat we beseften dat we hier echt vol voor moeten gaan. We willen graag ooit zelf ook in de Melkweg staan, dat is een soort epicentrum van poppunkbands."

The Overslept is hard bezig met het vergroten van hun bekendheid, en dat doen ze niet alleen met hun optredens. Ze zijn ook superactief op social media en vloggen regelmatig.

(Het resultaat van die sessie check je overigens hier!)

Take it easy

The Overslept doet dingen graag op hun eigen manier, dus komt er voorlopig nog geen album. Ze focussen nog even op het uitbrengen van losse singles, omdat dat goed voor hen werkt.

Live

Met de single 'Little Miss Has Been' wordt The Overslept in juni 2017 benoemd tot 3FM Talent. Maar da's niet het enige wat je van hen hoort op 3FM: ook 'Stolen Car' en hun nieuwste single 'Save Our Souls' hoor je regelmatig voorbij komen.

Ook akoestisch weet The Overslept een lekker showtje neer te zetten! Check hieronder hun 3FM Talent Session.