3FM nieuws

Kijk terug: Nana Adjoa speelt 'Late Bloomer' live bij Domien

  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: Nana Adjoa speelt 'Late Bloomer' live bij Domien

Normaal gesproken moet je stoppen met dromen op het moment dat je wakker wordt. Maar vanochtend had je mazzel en mocht je gewoon nog eventjes doordromen: Nana Adjoa was te gast in de show van Domien en bracht een prachtige versie van haar track 'Late Bloomer' ten gehore!

Even bijkletsen

Nana Adjoa is geen onbekende in muziekland: ze belandde in de finale van de Grote Prijs van Nederland en ze zat in de bands Sue The Night en A Polaroid View. Met haar huidige band is ze al drie jaar bezig met muziek maken, maar het was even zoeken naar de juiste manier om die muziek uit te brengen. En dat is nu eindelijk gelukt!

Haar EP Down At The Root Part 1 is net uit, maar kunnen we dan ook een part 2 verwachten? Nana: "Yes! Er liggen al wat nummers klaar die bijna helemaal klaar zijn, daarachter ligt een batch die net iets minder klaar is. En daar achteraan komt nog een batch die nóg iets minder klaar is..." Er ligt in ieder geval genoeg muziek op de plank voor Part 2, Part 3 én Part 4!

En dat komt ook wel een beetje overeen met Nana's plan voor 2018: "Ik wil nieuwe muziek opnemen en live spelen. Allebei heel veel."

Nana Adjoa live bij 3FM

We kunnen er nog veel meer woorden aan vuilmaken, maar je kunt ook gewoon het optreden terugkijken. Enjoy!

Nana Adjoa - 'Late Bloomer' live bij Domien

Ster advertentie
Ster advertentie