Kijk terug: HAEVN speelt 'Fortitude' live bij Domien

  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: HAEVN speelt 'Fortitude' live bij Domien

Vanochtend waren de mannen van HAEVN live bij Domien te gast in de ochtendshow van 3FM. En ze kwamen niet met z'n tweetjes, maar compleet met strijkers en heel groot nieuws!

Groot nieuws

Dit moet hét jaar van HAEVN gaan worden. Eindelijk zou dat langverwachte debuutalbum uitkomen. "Maar... Waar is 'ie dan?" vraagt Domien. Daar is dus even wat tussengekomen, leggen ze uit. "Het album is af en zou in februari uitkomen, maar er is iets gebeurd. Er gaat een droom van ons uitkomen. Ook het buitenland was zo enthousiast dat het album niet alleen in Nederland wordt gereleased, maar ook in Frankrijk, Engeland en Duitsland. Daar was alleen één eis voor. Dat de releasedatum werd opgeschoven naar april."

Video niet beschikbaar

Live

Het wordt dus nog even wachten, maar iedereen die een kaartje heeft voor de show in Paradiso eind februari krijgt al een voorproefje op alle nieuwe tracks! Maar laten we eerst nog even genieten van de nummers die al uit zijn. Zoals bijvoorbeeld 'Fortitude' die ze vanochtend op een bijna magische manier met strijkers live speelden.

'Fortitude' live bij 3FM

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Longlist 3FM Live List 2018

Ook werd vanochtend in de show van Domien de longlist bekendgemaakt voor de 3FM Live List van 2018, waar twintig artiesten op staan die je dit jaar écht live moet gaan zien. HAEVN staat daar ook tussen en da's niet zo heel gek als je het optreden van vanochtend terugziet! Op 1 februari hoor je welke tien namen op de definitieve 3FM Live List eindigen.

Ster advertentie
Ster advertentie