Muzieknieuws

Lil Nas X kondigt show aan in Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. Lil Nas X kondigt show aan in Nederland

Lil Nas X kondigt vandaag de Long Live Montero Tour aan. De artiest, bekend van tracks als 'Old Town Road' en 'MONTERO (Call Me By Your Name)' komt tijdens de tour gelukkig ook langs Nederland, op 8 november treedt hij op in AFAS Live.

En om de artiest te citeren: "You better come!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Old Town Road'

Met de gigantisch populaire track 'Old Town Road' brak Lil Nas X door in 2019. Na deze monsterhit, ging de muzikale carrière van de 19-jarige in een stroomversnelling. Wereldwijd bekleedt de track de nummer 1 positie en niet veel later volgt de succesvolle EP 7.

MONTERO

Ook met de daaropvolgende singles 'MONTERO (Call Me By Your Name)' en 'Industry Baby' bereikt Lil Nas X de hogere posities in de hitlijsten. En eindelijk kwam daar afgelopen september debuutplaat MONTERO uit. Een succesvolle eerste plaat waarvan de hit 'That's What I Want' ook al snel werd bekroond tot 3FM Megahit.

Eerder konden fans al hun geluk op bij de Lil Nas Xperience in Paradiso, een fan experience in Paradiso rondom het uitkomen van MONTERO. Maar in november wordt de eerste keer dat fans de zanger in levende lijven kunnen aanschouwen voor een echte show in Nederland!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie