3FM nieuws

Lil Nas X kondigt debuutalbum Montero aan

foto: Lil Nas X Instagram
  1. Nieuwschevron right
  2. Lil Nas X kondigt debuutalbum Montero aan

Het nieuws waar je sinds 'Old Town Road' al op zit te wachten: Lil Nas X brengt eindelijk z'n debuutplaat uit! Het album heet Montero, bevat 15 nummers en de datum die genoteerd mag worden in de agenda is 17 september. Dit maakt de 22-jarige rapper via Instagram bekend, waar hij de nieuwspresentator speelt van 'Montero News Network'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wereldwijd succes

Sinds de megahit 'Old Town Road' is de Amerikaanse rapper niet meer weg te denken uit de internationale muzieklijsten. Wereldwijd bekleedt de track de nummer 1 positie en niet veel later volgt de succesvolle EP 7. Ook met de daaropvolgende singles 'MONTERO (Call Me By Your Name)' en 'Industry Baby' bereikt Lil Nas X de hogere posities in de hitlijsten.

Thats What I Want

De aankondiging op zijn Instagram geeft niet alleen informatie rondom de debuutplaat prijs, maar laat ook een stukje zien en horen van een nieuwe track. Lil Nas X lijkt een gevangenis te zijn ontsnapt en probeert vanuit een telefooncel in roze boevenpak een belletje te plegen, maar dan zakt hij door de grond in een surrealistische wereld.

Het ziet ernaar uit dat het nummer 'Thats What I Want' gaat heten, en het laat een kwetsbare kant van de rapper zien als je naar de lyrics luistert:

Quote

"I want someone to love me I need somеone who needs me 'Cause it don't feel right whеn it's late at night And it's just me in my dreams So I want someone to love That's what I fuckin' want"

Lil Nas X - Thats What I Want
Ster advertentie
Ster advertentie