3FM nieuws

Lil Nas X weet wat hij wil en pakt met 'That's What I Want' de 3FM Megahit

foto: Lil Nas X Mentoro album artwork
  1. Nieuwschevron right
  2. Lil Nas X weet wat hij wil en pakt met 'That's What I Want' de 3FM Megahit

De popsensatie Lil Nas X heeft afgelopen september zijn eerste album 'Montero' uitgebracht, waarop het nummer 'That's What I Want' te horen is. Dit catchy nummer inclusief steamy videoclip is deze week de 3FM Megahit!

De naam is Lil Nas X

Lil Nas X is pas net gearriveerd in de popscene, maar heeft nu al een enorme naam voor zichzelf gemaakt. De zanger begon zijn carrière op TikTok en brak in 2019 door bij het grote publiek nadat hij 'Old Town Road' uitbracht samen met Billy Ray Cyrus.

Out and proud

In juni 2019 kwam Lil Nas X uit als homoseksueel. Iets wat in zichzelf niet erg bijzonder is, maar wel als je in acht neemt dat de popzanger een zwarte man is. Het maakte daarom heel wat los in de media en ontving veel lof in zowel de queer community als de mainstream scene.

De seksuele geaardheid van Lil Nas X speelt een grote rol in zijn muziek, waarin veel verwijzingen te vinden zijn naar zijn verlangens naar en escapades met andere mannen. Zo zingt hij in 'That's What I Want', de 3FM Mega Hit van deze week:

'Need a boy who can cuddle with me all night
Keep me warm, love me long, be my sunlight'

Overigens leverde de openheid van de zanger naast lof ook enig kritiek op, doordat hij in het nummer 'Montero (Call Me By Your Name)' bijbelse referenties naar satan maakt.

Luister: Lil Nas X vertelt over zijn nieuwe album Montero

Debuutalbum

Het debuutalbum van Lil Nas X draagt de geboortenaam van de zanger: Montero Lamar Hill. Het album van de 22-jarige Amerikaan valt enorm in de smaak en staat sinds de release in de wereldwijde hitlijsten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie