Interview
NTR

Joost & Tantu Beats nemen de zender over: "Sorry 3FM"

foto: Cécile van Wijnsberge
  1. Nieuwschevron right
  2. Joost & Tantu Beats nemen de zender over: "Sorry 3FM"

Van Nederpopclassics tot Russische hardbass: als je rapper Joost en producer Tantu Beats vraagt om een uur lang de playlist van 3FM over te nemen, kun je natuurlijk verwachten dat het lekker divers wordt. Luister het hele uur nu terug.

Alles volgen rondom Joost en het Songfestival? Check 3FM.nl/joost.

2022

2022 is een behoorlijk goed jaar voor Tantu Beats en Joost, met shows op Pinkpop, Rock Werchter en WOO HAH!, een uitverkochte clubtour in Nederland en België, en een album Fryslân dat door de muziekpers wordt bejubeld om z'n creativiteit en openhartige teksten.

3FM-dj Vera Siemons nodigde Joost en Tantu Beats, echte naam Teun, uit om een uur lang Vera On Track te co-hosten en te praten over hun inspiratiebronnen voor het album.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zaai

Eén van die inspiraties hoor je in het nummer 'Fryslân Bop', met een sample van de tune van Zaai, een legendarisch tv-programma waarin twee Friese meisjes, gespeeld door Plien en Bianca, zich eindeloos vervelen.

Vera had dan ook een verrassing voor Joost en Teun: een persoonlijk audiobericht van de meisjes van Zaai! Ook praten Joost en Teun over hun maakproces en de reacties op Fryslân, en eindigt Joost het uur met een gedicht dat hij speciaal voor deze avond schreef: "Sorry 3FM".

Je kunt het hele uur met Joost en Tantu Beats nu terugluisteren.

Luister terug: Joost & Tantu Beats zijn co-hosts op 3FM

Playlist

Deze tracks hebben Tantu Beats en Joost op 3FM gedraaid:

Joost - Wachtmuziek
Kakkmaddafakka - Restless
Dune - Are You Ready To Fly (Radio Mix)
Hans de Booij - Annabel
Gladde Paling ft. Parsa - ADHD
Yug Hurn - Eine Nase
I'm DMA - 360 Flip
Joost - PTSD
Mac Miller ft. The Temper Trap - Love Lost
Joost ft. Vieze Asbak - Rookpauze 2 (unreleased)
Spinvis - Ronnie gaat naar huis

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00​​​ uur tot 22:00​ uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Ster advertentie
Ster advertentie