3FM nieuws

'Europapa' is voor de tweede keer bekroond tot 3FM Megahit

foto: Persfoto Eurovision
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Europapa' is voor de tweede keer bekroond tot 3FM Megahit

De finale van het Eurovisie Songfestival liep onverwachts anders dan het had moeten lopen. Op het laatste moment werd Joost gediskwalificeerd en mocht hij niet deelnemen aan de finale met zijn klapper 'Europapa'. En zelfs als hij de kans niet heeft gekregen, wil 3FM zijn inzending deze week voor een tweede keer benoemen tot 3FM Megahit.

Nooit eerder gebeurd

In de geschiedenis van Eurovisie is er nog nooit een nummer tijdens de finales gediskwalificeerd. Net als deze unieke keuze van de EBU, heeft 3FM ook besloten om de regels om te buigen. In plaats van traditiegetrouw op vrijdag pas de 3FM Megahit bekend te maken, is dat deze week op zondag.

Voor velen in Nederland (en ook verder in Europa) was Joost een grote kanshebber op de prijs. Zijn nummer is het meest gestreamed van alle Eurovisie-inzendingen dit jaar, het publiek ging helemaal los tijdens het refrein en steunbetuiging klonk vanuit alle hoeken gisteren. Joost blijft voor ons de winnaar van de avond, en dan is het alleen maar gepast om 'Europapa' deze week weer extra vaak te horen op 3FM.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie