Interview

POM gooit alle struggles eruit in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. POM gooit alle struggles eruit in de 3FM Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Dit keer met de upbeat indierock van het Amsterdamse POM.

We Were Girls Together

Groot nieuws, het nieuwe POM album is uit! Zangeres Liza licht de titel toe. 'We Were Girls Together' slaat op een verhaal door een Amerikaanse vrouw. Ze deelde een lange vriendschap met een goede vriendin van haar, na wiens overlijden ze een eerbetoon over haar schreef. Deze eindigde ze met de eerdergenoemde zin. Dit raakte Liza dusdanig dat ze besloot het de titel van het nieuwe album te maken.

Loslaten

De plaat bespreekt thema's en emoties als nostalgie, de struggles van puber zijn en ouder worden. Liza reflecteert hiermee op haar eigen jeugd en geeft als boodschap aan haar 15-jarige zelf om te blijven doen wat ze aan het doen is, want ze is op het goede pad. Ondertussen in het heden laat Liza de stress voor nu gelukkig even los, met de albumrelease valt er immers wat te vieren!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie