HUMAN

Delany is een bad girl met een klein hartje

  1. Nieuwschevron right
  2. Delany is een bad girl met een klein hartje

Voor iemand die soms zeventien uur per dag slaapt, is Delany best een druk baasje. Dat bleek wel in Club HUB waar ze in het kader van Tussenuur Jam haar nieuwe single 'Bad Girl Thing' dropte.

Club HUB presentator Cesar was ook meteen gek op deze chick met haar knalroze haren, licht gebleekte spijkerbroek met flinke gaten en grote zilveren ringen in haar oren. En een lach waarbij ze oprecht 'hihi' zegt, een lach die normaal gesproken alleen in WhatsApp gebeurt. Delany Lepelblad (18) heeft de looks en de vibes van een R&B-girl, die het weleens ver zou kunnen schoppen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

GRLBND

Misschien ken je haar ook wel uit GRLBND, dé meidenband die in 2016 werd gevormd uit het programma 'The Next Boy/Girl Band'. Zo wonnen de finale niet, dat werd de boyband 4U. Met GRLBND ging Delany best wel lekker. Toch heeft ze er vorig jaar voor gekozen te stoppen, om zich te kunnen focussen op het schrijven van eigen muziek.

Inmiddels heeft ze al twee singles uitgebracht. In januari 'Broken Diamonds' en eind februari bracht ze 'Bad Girl Thing' uit. Benieuwd geworden naar deze lijpe chica? check hieronder haar performance van 'Bad Girl Thing' bij Club HUB!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Elke vrijdag bieden we jonge singer/singwriters, rappers, spoken word-artiesten en comedians een podium bij onze vrienden van Club HUB. Jonge talenten die aan het begin staan van iets moois, maar nog niet altijd even zichtbaar zijn, kunnen met hun Tussenuur Jam aan heel jong Nederland laten zien waartoe ze in staat zijn. Bekijk hier alle Tussenuur Jams en denk je dat je ook zoiets kunt, mail dan naar tussenuur@3fm.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie