HUMAN

Bij Djangus denken ze te veel, denken ze

  1. Nieuwschevron right
  2. Bij Djangus denken ze te veel, denken ze

Vlak voor het paasweekend kwam twee van de vier leden van Djangus langs, om met de stem van leadzanger Django Boegheim Club HUB te betoveren en hun track 'I Think I Think Too Much' te laten horen.

We trekken ze uit alle hoeken en gaten, de muzikale en performende talenten van Tussenuur Jam, onze creatieve rubriek waar tekst centraal staat in het jongerenmagazine Club HUB op NPO 3.

Zo toverden we laatst Djangus, de vierkoppige band rondom leadzanger Django Boegheim, uit de hoge hoed, helemaal uit Middelburg. Hoewel Django zijn opleiding volgt aan de Nederlandse Pop Academie en hij ook geen onbekende meer is in de Utrechtse muziekscene.

Akoestisch intiem

Voor hun Tussenuur Jam had Django gitarist Mart meegenomen. Aangezien in Club HUB vaak in een intieme setting wordt opgetreden, hadden Django en Mart gekozen voor een akoestische versie van hun 'I Think I Think Too Much'.

Het doet ons verlangen naar meer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Elke vrijdag bieden we jonge singer/singwriters, rappers, spoken word-artiesten en comedians een podium bij onze vrienden van Club HUB. Jonge talenten die aan het begin staan van iets moois, maar nog niet altijd even zichtbaar zijn, kunnen met hun Tussenuur Jam aan heel jong Nederland laten zien waartoe ze in staat zijn. Bekijk hier alle Tussenuur Jams en denk je dat je ook zoiets kunt, mail dan naar tussenuur@3fm.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie