HUMAN

De Speciaal Onderwijs band ziet je wel liegen zonder groeiende neus

  1. Nieuwschevron right
  2. De Speciaal Onderwijs band ziet je wel liegen zonder groeiende neus

Neuzen zijn er in alle soorten en maten. In het speciaal zingt Speciaal Onderwijs (band) tijdens de Tussenuur Jam in Club Hub over de groeiende neus. Je weet wel die van Pinokkio. “Jouuuuuuw neeeeus, grooeeeeit, niet. Maar ik, zieeeee, dat jij liegt’’. Oh, jokkebrok....

Normaal gesproken is de formatie wat groter dan alleen deze twee hipster dudes en komen er instrumenten aan te pas waar ze keiharde psychedelische rock mee maken. Verweven met Nederlandstalige humor. Zelf omschrijven ze hun muziek ook wel als een schoolreis bezegeld met psychedelica, humor en kindergekrijs. Speciaal voor Club Hub namen ze in plaats van wat instrumenten, een coole beat voor onder de zang mee.

Vreemde vogels

Wanneer er tegen het einde psychedelische Oosterse deuntjes klinken nemen de twee Afrobros, de rest van de Speciaal Onderwijs band en presentatrice Gwen van Poorten een momentje om lekker vreemd los te gaan op de Hub-set.

Wil je Speciaal Onderwijs nou een keertje live checken? dat kan! Zoals ze zichzelf in de Tussenuur Jam al promootten presenteren ze 19 april hun debuut-EP ‘Verboden voor meisjes’ in Luxor Live in Arnhem. We hebben van de band begrepen dat het die avond toch wel girls allowed is!

Elke vrijdag bieden we jonge singer/singwriters, rappers, spoken word-artiesten en comedians een podium bij onze vrienden van Club HUB. Jonge talenten die aan het begin staan van iets moois, maar nog niet altijd even zichtbaar zijn, kunnen met hun Tussenuur Jam aan heel jong Nederland laten zien waartoe ze in staat zijn. Bekijk hier alle Tussenuur Jams en denk je dat je ook zoiets kunt, mail dan naar tussenuur@3fm.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie