HUMAN

Lucas Eli vraagt in de Tussenuur Jam simpelweg om love

  1. Nieuwschevron right
  2. Lucas Eli vraagt in de Tussenuur Jam simpelweg om love

Met zijn raps wil hij het woord van God verspreiden, maar ze moeten ook toegankelijk zijn voor ongelovigen. Dit keer in de Tussenuur Jam bij Club HUB: Lucas Eli (25). Hij heet eigenlijk Shurion Damatius, maar heeft gekozen voor een artiestennaam met 'goddelijke' betekenis.

Over rappers zoals Lil'Kleine en Boef zingt hij in een van zijn eigen nummers: 'Shoutout naar hun, maar sorry, ze kennen niet de weg, het leven, de waarheid, ja, waar ik over ben, over denk. Anders gezegd: Jezus, ja, to the max. Je kan gevuld zijn met zoveel views, money, en stacks, terwijl je diep vanbinnen een grote leegte hebt.’

In een interview met EO Beam zegt hij dat als hij deze rappers zou tegenkomen hij ze wel een boks zou geven. Ook zou hij er er een leuk praatje mee maken. Maar als het goede moment daar is zou hij ze wel over Jezus vertellen. Dat voelt als zijn roeping, om dit met zo veel mogelijk mensen te delen, ze het licht laten zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lucas brengt het licht

Lucas staat in het Latijn dan ook voor 'Het Licht' en in het Hebreeuws betekent Eli 'mijn god'. En mijn god, hij rapt er in 'Simpelweg Om Love' op los bij Club HUB met een super lekkere beat. Presentrice Gwen van Poorten is ook enthousiast. Ze komt tegen het einde van zijn nummer rennend de set op en roept om een heel groot applaus.

Binnenkort meer van Lucas Eli in een bijzondere samenwerking met 3FM Tussenuur.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Elke vrijdag bieden we jonge singer/singwriters, rappers, spoken word-artiesten en comedians een podium bij onze vrienden van Club HUB. Jonge talenten die aan het begin staan van iets moois, maar nog niet altijd even zichtbaar zijn, kunnen met hun Tussenuur Jam aan heel jong Nederland laten zien waartoe ze in staat zijn. Bekijk hier alle Tussenuur Jams en denk je dat je ook zoiets kunt, mail dan naar tussenuur@3fm.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie