HUMAN

Wat is jouw break-up song?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat is jouw break-up song?

Welke muziek luister jij als je relatie op de klippen loopt? Pak je een doos tissues en jankt je ogen nat bij super zielige liedjes? Of zet je juist pompende bassen of scheurende gitaren op om je beter te voelen? Het panel van Tussenuur denkt er het zijne van.

Zeker als je je rot voelt of wanneer je een gebroken hart hebt, lijkt het alsof elk liedje dat je op de radio hoort voor jou is geschreven. Of in ieder geval dat elk liedje over JOUW PIJN VAN DE GEBROKEN LIEFDE gaat.

Toegegeven, de meeste liedjes gaan ook over liefde en de emoties die daarbij horen. En als je middenin in zo'n achtbaan van emoties zit, dan staat je brein ook meer open voor dat soort teksten. En betrek je het vanzelfsprekend meer op jezelf.


(Ole luisterde veel naar 'I Bet' van Ciara toen het uit ging)

Open wond

Ja, het was ook best lullig van ons dat we het hierover wilden hebben met ons panel. Om de nog niet zo lang geheelde wonden weer een klein beetje open te rukken. Vooral bij Eva maakte die herbeleving best wat los.

Maar hé, daarvoor zijn ze ook ons panel, toch? Door er zo open en bloot over te praten, proberen we kijkers aan het denken te zetten en te laten zien dat praten over niet per se makkelijke zaken best oké is. En je ziet meteen dat je niet de enige bent.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie