HUMAN

Kun je in een tussenuur op een wc-pot racen?

  1. Nieuwschevron right
  2. Kun je in een tussenuur op een wc-pot racen?

Nee nee, niet racen zoals je nu denkt. Een race, je weet wel, het ene team tegen het andere en wie er als eerste over de finish komt, dat werk. Tel daarbij op een onvervalste face-off tussen Saskia en Joram en je weet: dit wordt een vet filmpje.

We zijn alweer aanbeland bij de laatste challenge van het schooljaar 2016/2017, het jaar dat we begonnen met de challenge of je een ritje in een achtbaan kunt maken in een tussenuur. Ja, dat kan, mits je school op een geschikte afstand staat van de achtbaan in kwestie.

Met onze hosts Joram Kaat, Saskia Weerstand en Wijnand Speelman vlogen we het afgelopen schooljaar het land door om tal van dit soort challenges uit te proberen, of het nu skydiven was of een track maken met artiesten als Hef en Emil Landman.

Leuke tijdsdruk

En nee, het lukte het niet altijd. Daarom is het ook een challenge natuurlijk. En tussenuren duren nu eenmaal niet langer dan zestig minuten. Maar goed, die tijdsdruk maken de challenges wel leuk om naar te kijken.

Daarom roepen we je nu al op om jouw idee voor een challenge te mailen naar tussenuur@3fm.nl of reageer op ons YouTube-kanaal. En wie weet komen we met 3FM Tussenuur komend schooljaar jouw kant op.

Voor nu: geniet van onze laatste challenge van het huidige schooljaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie