HUMAN

Kun je in een tussenuur een ritje in een achtbaan maken?

  1. Nieuwschevron right
  2. Kun je in een tussenuur een ritje in een achtbaan maken?

Joram Kaat en Wijnand Speelman nemen met een klas van het Almere College uit Dronten de proef op de som.

Avontuur ligt op straat

Voor de meeste scholieren is een tripje naar de supermarkt voor een kaascroissant/zak chips of van de trapleuning glijden op weg naar de mediatheek om huiswerk te maken het meest verheffende dat ze meemaken tijdens hun tussenuur.

Maar wat let je om het avontuur dat voor je neus ligt te grijpen? Waarom niet groter denken en van je tussenuur een heuse challenge maken? Dit is wat we doen met 3FM Tussenuur, het jongerenproject van HUMAN.

3FM bij jou op school

In Tussenuur bespreken we alles wat ze je op school niet vertellen, maar je wel wil weten. Met ons panel van zeven middelbare scholieren behandelen we thema's die op school nauwelijks aandacht krijgen (seks, geld, privacy, toekomst, racisme, etc), maar wel je dagelijks leven bepalen.

Daarnaast komen we met DJ's Joram Kaat en Wijnand Speelman langs bij jou op school, waar we spraakmakende experimenten doen op gebieden als identiteit, privacy en seksuele vooroordelen. En natuurlijk om HET TUSSENUUR VAN JE LEVEN TE VERZORGEN!

Kom maar op met die challenges!

Wil jij in een tussenuur drie landen bezoeken, een zesgangendiner voor het Leger des Heils bereiden of een bratwurst eten tijdens Oktoberfest? Joram en Wijnand gaan geen uitdaging uit de weg, mits het haalbaar is uiteraard (een weekendje New York in een tussenuur behoort niet tot de mogelijkheden).

We zijn benieuwd waarmee je op de proppen komt. Laat je horen in de reacties hieronder, op onze Facebook, YouTube of mail naar tussenuur@3fm.nl!

Ook tof:
>> Wat als het internet stuk gaat?
>> Floor verstuurde een naaktfoto die viral ging en dat heeft ze geweten!
>> 7x Zinvol spijbelen

Ster advertentie
Ster advertentie