Best Kept Secret

Eva's tips voor Best Kept Secret

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Eva's tips voor Best Kept Secret

Best Kept Secret staat voor de deur. Je tas al gepakt? Tent uit het stof gehaald? Je favoriete artiesten al met markeerstift aangevinkt op het blokkenschema? Top. Nu heeft 3FM-dj Eva Koreman nog wat lastminute aanbevelingen voor je!

Voor elke mood iets

Op een festival heb je doorgaans twee moods: helemaal hyped rondstuiteren in een tent of juist superrelaxed met een biertje onderuit in 't veld. Maar hey, laat Eva nou precies voor allebei die moods een paar fijne aanbevelingen hebben.

Psyched up

1. Unknown Mortal Orchestra
Een tikje psychedelisch is weer helemaal in. Deze rockband uit Nieuw-Zeeland en Amerika hoort helemaal bij de stroming, die de jaren zestig en zeventig omarmt maar er een moderne twist aan geeft!

2. Superorganism
De achtkoppige, multinationale groep Superorganism is opgericht om muziek weer wat gezelliger te maken: "It has been so serious for the past few years. It feels like pop music needs a bit more fun injected!" Nou, dat is ze gelukt!

3. Altin Gün
De Nederlandse band is een oppeppende mengelmoes van psychedelische muziek uit de jaren '60 en '70 en traditionele Turkse muziek. Dansen dus!

Chill out

1. Naaz
Naaz is een rising star! De 19-jarige Koerdische zangeres uit Rotterdam weet binnen een half jaar na de release van haar eerste single 'Words' al een optreden op Lowlands 2017 te bemachtigen en staat op #1 op de 3FM Live List 2018. Eva: "Wereldfaam is aanstaande, dus ik zou er zéker even heengaan!"

2. Khruangbin
Dit Texaanse trio speelt voornamelijk instrumentale nummers. Hun rustige funkgrooves zijn perfect voor een chille zondagochtend. Wegdromen mag.

3. Nana Adjoa
Nana Adjoa is multi-instrumentalist, haar melancholische indiepop zit vol poëtische teksten en spannende laagjes. Haar nummer 'Late Bloomer' heb je al voorbij horen komen op 3FM, maar Nana staat klaar voor meer!

Meer festival?

Check dan de 3FM Festival Top 999! Al je favoriete festivalknallers from the past, maar ook de tracks die je in de toekomst wel eens op een festival zou willen zien. Ze staan er allemaal in!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie