5 Essential Tracks

Blaudzun over geile nummers in 5 Essential Tracks

  1. Nieuwschevron right
  2. Blaudzun over geile nummers in 5 Essential Tracks

Hij stond afgelopen weekend op Lowlands en in april kwam _UP_ uit, het derde deel van de Jupiter-reeks. Tijd om te vragen naar de 5 Essential Tracks van Blaudzun!

Singer Songwriter

"Ik ben helemaal idolaat van Kendrick Lamar, wat mij betreft is hij de grootste singer songwriter", aldus Blaudzun. Niet het standaard singer songwriter misschien, maar ergens heeft Blaudzun natuurlijk wel hartstikke gelijk: "Hoe hij werkt, hoe hij produceert, hoe hij schrijft. Het is echt een liedjesmaker die durft heel erg zichzelf te zijn en heel eerlijk. "

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geile track

Swimming Pool (Drank) van Kendrick Lamar is dus volgens Blaudzun een hele geile track. Maar niet alleen dit nummer, ook 'Let's Dance' van David Bowie en 'Everything In Its Right Place' van Radiohead krijgen die stempel van Blaudzun. Nou, dus heb je een romantisch avondje op de planning? Zet dan gewoon even de 5 Essential Tracks van Blaudzun op...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DE 5 ESSENTIAL TRACKS PODCAST

Elke week hoor je Michiel ook op KX Radio met zijn 5 Essential Tracks Podcast, op maandag tussen 14:00 en 15:00 uur. Je checkt de podcasts hier.

MEER ZIEN?

Bekijk meer 5 Essential Tracks van andere artiesten via het 5 Essential Tracks Youtube-kanaal!

Ster advertentie
Ster advertentie