Video

Door welke track kwam Kensington in aanraking met politie?

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Door welke track kwam Kensington in aanraking met politie?

Deze week staat Kensington in een uitverkochte Johan Cruijff Arena. Wil je weten welk nummer ze altijd luisteren voordat ze het podium op gaan? En door welke track de politie ze aanhield? Check dan snel de 5 Essential Tracks!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bandpick

De heren kiezen ieder één track die belangrijk is voor ze, maar gelukkig is er ook nog plek voor de bandpick: 'Toxic Garbage Island' van Gojira. Deze essential track luisteren ze altijd voordat ze moeten optreden. Casper: "Wat je nodig hebt voordat je het podium opgaat is blinde energie, blinde power. En het gekke is, ik hou helemaal niet heel erg van metal, maar Gojira is gewoon zo goed." Lekker headbangen guys!

Mag Niles zijn rijbewijs terug?

Vooruit, dan is er ook nog tijd voor een extra track, want deze verdient een honorable mention: After The Burial met 'Lost In The Static'. Eloi: "Deze hebben we de hele Europese Tour geluisterd. Voor elke show, tijdens de busreis, overal." En ook na de show, op weg naar huis, maar dat is voor Niles de laatste keer geweest waarschijnlijk. Niles: "Het is misschien niet heel slim om te zeggen, maar laatst had ik ‘m opgezet na een show, en toen ben ik dus m’n rijbewijs kwijtgeraakt..."

DE 5 ESSENTIAL TRACKS PODCAST

Elke week hoor je Michiel ook op KX Radio met zijn 5 Essential Tracks Podcast, op maandag tussen 14:00 en 15:00 uur. Je checkt de podcast hier.

MEER ZIEN?

Bekijk meer 5 Essential Tracks van andere artiesten via het 5 Essential Tracks Youtube-kanaal!

Ster advertentie
Ster advertentie