Video

De Jeugd van Tegenwoordig over doorhalen en haat aan Bruno Mars

foto: Bart van der Putten
  1. Nieuwschevron right
  2. De Jeugd van Tegenwoordig over doorhalen en haat aan Bruno Mars

3FM-dj Michiel Veenstra praat met De Jeugd van Tegenwoordig over hun 5 Essential Tracks. Nou ja, vijf... Het zou DJVT niet zijn als ze het niet op hun eigen manier zouden doen.

Het gesprek begint eigenlijk meteen al rommelig, maar we laten de mannen gewoon hun gang gaan. Kom maar op met die Essential Tracks!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Haat aan Bruno Mars

Het lijstje van DJVT is heel divers, allerlei invloeden en artiesten komen voorbij. Prince, Extince, Mariah Carey, Amy Winehouse, Timbaland... Iedereen krijgt een shout out. Behalve Bruno Mars. Freddy: "Alles wat Bruno Mars maakt klinkt als een sound-alike. Hij is iemand die reclamemuziek maakt." Willie: "Ik haat hem man, ik haat Bruno Mars." Ieder zijn ding, natuurlijk!

Nachtje doorhalen à la Pepijn van Lanen

Ken je dat gevoel, dat je om 8:00 uur 's ochtends een nieuw pakje sigaretten gaat halen en dat je nog niet hebt geslapen? Dat je de gordijnen angstvallig dicht aan het houden bent? Ja? Dan heeft Pepijn dé track voor je op dat moment, namelijk Janis Ian met 'Fly Too High'. Pepijn: "Dat is toch een emotie waar veel ons zich in kunnen herkennen?" We'll keep it in mind, just in case...

DE 5 ESSENTIAL TRACKS PODCAST

Elke week hoor je Michiel ook op KX Radio met zijn 5 Essential Tracks Podcast, op maandag tussen 14:00 en 15:00 uur. Je checkt de podcasts hier.

MEER ZIEN?

Bekijk meer 5 Essential Tracks van andere artiesten via het 5 Essential Tracks Youtube-kanaal!

Ster advertentie
Ster advertentie