5 Essential Tracks

Wordt The Overslept binnenkort een reggae band?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wordt The Overslept binnenkort een reggae band?

Het is altijd gezellig als de heren van The Overslept langskomen. Maar het wordt ook nog eens heel interessant als ze over hun 5 Essential Tracks praten!

Van kakker naar skater

Daniël, Sem, Delano en Tommy kiezen allemaal één track uit én ze gaan samen voor een gezamenlijke essential track, namelijk: 'Welcome To The Black Parade' van My Chemical Romance. Vooral Sem heeft herinneringen aan dat nummer en aan die tijd:

"Ik zat op een enorme kakkerschool en ik was de enige skater. Op een dag kom ik dus binnen met de meest strakke broek aan, met van die knopen en strepen, zoals een fanfare pak. Ik werd zo hard gepest daarom. Maar ik dacht: fuck it!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De reggae guy uit de band

Delano kiest voor een nummer van The Police, omdat het hem doet denken aan zijn ouders en vakanties van vroeger. Daarmee komen we ook op een andere band waar zijn ouders fan van zijn, namelijk Doe Maar.

Maar is Delano ook een beetje van de reggae en de ska dan? "Ik hou er wel heel erg van ja. Stiekem, stiekem. Mocht het allemaal ooit falen, dan ga ik een reggae band starten."

DE 5 ESSENTIAL TRACKS PODCAST

Elke week hoor je Michiel ook op KX Radio met zijn 5 Essential Tracks Podcast, op maandag tussen 14:00 en 15:00 uur. Je checkt de podcasts hier.

MEER ZIEN?

Bekijk meer 5 Essential Tracks van andere artiesten via het 5 Essential Tracks Youtube-kanaal!

Ster advertentie
Ster advertentie