Video

Vindt Anne-Marie haar eigen muziek slecht?

  1. Nieuwschevron right
  2. Vindt Anne-Marie haar eigen muziek slecht?

Anne-Marie ken je waarschijnlijk wel van haar hits 'Ciao Adios' en 'FRIENDS', samen met Marshmello. Toen ze laatst in Amsterdam was om te spelen in het voorprogramma van Ed Sheeran, vroegen we Anne-Marie welke tracks haar inspireren.

"Wow, what is this?!"

Eén van de tracks die Anne-Marie noemt is 'This Is America' van Childish Gambino, vooral omdat het liedje gaat over wat er nu speelt in de wereld. Volgens haar is dat waar muziek om draait. Ze vindt 'm zelfs zo goed dat 'ie haar doet twijfelen aan haar eigen kunnen: "It made me feel like my music is rubbish. And I love that!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Obsessie voor muziek

Anne-Marie vertelt ook dat zij een echte repeat-luisteraar is. Als zij een liedje tof vindt, dan is de kans heel groot dat ze het de hele avond draait. Dat heeft ze overigens niet alleen met muziek: "I'm a bit obsessive, I can watch films like three times in one night which is really weird..."

Nieuw, nieuwer, nieuwst

Anne-Marie noemt ook twee liedjes van artiesten die nog niet zo bekend zijn. Eigenlijk is ze is altijd wel bezig met het ontdekken van nieuwe muziek. En daar heeft ze een goede bron voor: "I have a photographer that's just come on tour with us, and he is like amazing at finding all these new people. So he’s like my go-to source of new music."

Eén van die nieuwe artiesten, Brockhampton, staat op Lowlands over twee weken. Dus mocht je nog ruimte hebben in je overvolle Lowlands-programma, Anne-Marie raadt deze groep aan!

Ster advertentie
Ster advertentie