5 Essential Tracks

Met deze track heeft De Likt een haat/liefde verhouding

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Met deze track heeft De Likt een haat/liefde verhouding

We spraken met Jordy, Giorgi en John van De Likt over hun 5 Essential Tracks. En niet alle tracks zijn met liefde gekozen...

Het begint met een U en het eindigt met...

"Is het een ringtone? Nee, het is erger dan een ringtone. Een ringtone kies je tenminste nog zelf uit." Eén van de essential tracks van De Likt is het o zo leuke cadeau dat plots op iedereens iPhone stond: het album 'Songs Of Innocence' van U2. Het eerste nummer van dat album werd dan ook afgespeeld op het moment dat iTunes aan werd gezet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

John: "'Sleep Like A Baby Tonight' was eigenlijk ongewenst een van de meest afgespeelde nummers in de bandbus geworden. Tja, dan blijft 'ie wel hangen. En wat krijg je dan? John: "Het wordt een soort haat/liefde verhouding."

Jordy's ritueeltje

'Love Me Two Times' van The Doors is ook zeker een essential track voor de band. Jordy: "Dit nummer luister ik altijd voor elk optreden. En als ik dronken ben." Daarnaast vinden de mannen The Doors ook heel interessant. Giorgi: "Ze hebben zoveel bereikt én het zijn hele interessante performers." Het kan zijn dat je stiekem dus wat The Doors geluiden terughoort in de muziek van De Likt. Leuk hè!

? DE 5 ESSENTIAL TRACKS PODCAST

Elke week hoor je Michiel ook op KX Radio met zijn 5 Essential Tracks Podcast, op maandag tussen 14:00 en 15:00 uur. Je checkt de podcast hier.

? MEER ZIEN?

Bekijk meer 5 Essential Tracks van andere artiesten via het 5 Essential Tracks Youtube-kanaal!

Ster advertentie
Ster advertentie