Naar homepage
3FM nieuws

Ed Sheeran start filmproject waarin hij regisseert, acteert én de soundtrack schrijft

  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Sheeran start filmproject waarin hij regisseert, acteert én de soundtrack schrijft

Zijn we al een beetje Ed-moe? Nee toch?! Dat hopen we in ieder geval, want we gaan de komende tijd nog veel meer van de zanger zien. En dat is niet alleen op het podium, maar ook op je televisie- en bioscoopscherm!

Game of Thrones

Dat onze roodharige vriend een rol in Game of Thrones te pakken had wisten we al, maar nu is ook bekend wie hij daadwerkelijk gaat spelen. Welke bloederige massamoord of heftige seksscène staat hem te wachten? Als het aan hem lag stiekem liever dat laatste dan een spontane onthoofding.

"I'd probably prefer to have sex than die in the show. I'm sure a lot of people are into that, but I'm not..." - Ed Sheeran in gesprek met The Hits Radio

Helaas, voor hem én voor ons, is het allemaal niet zo spannend. Hij gaat doen wat hij het best kan: zingen. In de straten van Westeros zal hij een kleine serenade brengen aan Arya Stark. Seizoen 7 van Game of Thrones is vanaf 16 juli weer te zien.

02 b4 Schermafbeelding 2017 05 02 om 11 12 04

Filmproject

Ed zou Ed niet zijn als hij het niet nóg groter aan zou pakken. Hij is de kleine rolletjes duidelijk ontgroeid en heeft besloten om zelf een eigen film te maken. Maar dat niet alleen. Hij gaat er ook nog eens in spelen én de soundtrack schrijven... Damn, is er iets dat deze gast niet kan en doet?!

"I'm working on one film, I'm gonna do the soundtrack of and star in and essentially help put together. I wanted '8 Mile' meets 'Notting Hill'." - Ed Sheeran

Notting Hill meets 8 Mile?! Eerlijk waar, beter zou je Ed Sheeran niet kunnen omschrijven. Het kneuterige en schattige Britse van Hugh Grant gecombineerd met de rapskills en struggles (z'n stoere zwaardlitteken) van Eminem. Can't wait!

Ster advertentie
Ster advertentie