3FM nieuws

Zou de single van Martin Garrix en Ed Sheeran er nu echt komen?

  1. Nieuwschevron right
  2. Zou de single van Martin Garrix en Ed Sheeran er nu echt komen?

Op 10 maart 2017 schreef Billboard dat als je je adem inhield voor de samenwerking tussen Martin en Ed, je daar maar beter mee kon stoppen. Het zou namelijk weleens heel lang kunnen gaan duren. Maar nu lijkt de single er toch eerder te komen dan gedacht.

Twitter

In een interview met een ander radiostation zei Garrix zelfs dat 'Rewind Repeat It' — zijn song met Sheeran — waarschijnlijk nooit het daglicht zou gaan zien. "Door issues met de labels wordt de track waarschijnlijk niet uitgebracht", aldus Garrix. Waarschijnlijk zijn de labels eruit gekomen met elkaar, want vandaag twitterde de manager van Garrix de cover van de single waar iedereen al twee jaar over praat. Is this for real?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

1 April

We moeten niet vergeten dat het vandaag 1 april is, de dag waarop iedereen elkaar in de zeik neemt. Zo denken veel fans dat het niet helemaal waar is dat de track binnenkort echt wordt uitgebracht. Op Twitter wordt zelfs gezegd dat als dit één grote grap is, de manager van Martin de gevangenis in moet. Dat gaat dan wel weer heel erg ver.

Op 7 april worden we al beloond met heel veel nieuwe muziek, nu maar duimen dat we deze track aan het lijstje kunnen toevoegen.

Ster advertentie
Ster advertentie