Pinkpop

Martin Garrix en Kings Of Leon op Pinkpop 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. Martin Garrix en Kings Of Leon op Pinkpop 2017

Na Green Day en System Of A Down zijn nu ook Kings Of Leon en Martin Garrix bevestigd voor Pinkpop 2017.

(Foto: Bart Heemskerk)

Neemt Martin Garrix zijn vriend Justin Bieber mee?

Een DJ op het podium van Pinkpop, dat gebeurt niet iedere dag. Maar we hebben het hier dan ook niet over zomaar een DJ. Martin Garrix werd afgelopen oktober namelijk uitgeroepen tot de beste DJ ter wereld. Het zeer succesvolle jaar 2016 is voor Garrix een opmaat naar een mogelijk nog succesvoller jaar met grote optredens op festivals over de hele wereld. Het optreden op Pinkpop zal een van de weinige shows in eigen land zijn.

Wie Martin Garrix zegt, zegt Justin Bieber. De twee zijn namelijk hele dikke vrienden. Ze gaan samen op vakantie, spelen Jenga met elkaar, maken met z'n tweeën muziek en Justin mag Martin zelfs gewoon Martijn noemen. Begin volgend jaar gaan de twee zelfs samen op tour. Garrix is special guest tijdens een reeks concerten van de Biebs in Australië en Nieuw-Zeeland. En als Martin met Justin meegaat op tour, waarom dan ook niet andersom?! Wij zetten de naam van Justin Bieber al voorzichtig met potlood bij de line-up van Pinkpop 2017.

"YEAH, WIJ KOMEN SAMEN NAAR PINKPOP!"

En ook Kings Of Leon komt naar Landgraaf

Voor Kings Of Leon is Pinkpop geen onbekend terrein. Zowel in 2011 als 2013 was de band een van de headliners van het festival. En aangezien de band in 2016 weer helemaal terug is van weggeweest, staat Kings Of Leon volgend jaar met Pinksteren opnieuw op het hoofdpodium van Pinkpop.

(Foto: Dan Winters)

Kings of Leon bracht afgelopen oktober hun lang verwachte zevende album uit. Voor de opnames van ‘WALLS’ werkte de band met producer Markus Barvs (Arcade Fire, Coldplay, Florance + the Machine) en dat bleek een uitstekende keuze. Het album werd wereldwijd met groot enthousiasme ontvangen, zo schreef NME ‘Kings are well and truly back’ en riepen wij het album direct uit tot 3FM Album van de Week.

>> Green Day naar Pinkpop 2017

Ster advertentie
Ster advertentie