3FM nieuws

Gaat Ed Sheeran stoppen met muziek maken?

  1. Nieuwschevron right
  2. Gaat Ed Sheeran stoppen met muziek maken?

Gaat de 'Shape Of You'-zanger stoppen met muziek maken? Volgens geruchten kan de Britse zanger nadat zijn 'Divide' tour stopt, ook stoppen met ons hitjes voeren.

Effe kalm aan

Na miljoenen te hebben verkocht van zijn album 'Divide' en 13 weken op #1 te staan met zijn hitsingle 'Shape Of You', is Ed Sheeran bezig met zijn tour in Engeland. Hij gaat dus best wel lekker. Maar wat is dan de reden dat er geruchten rond gaan?

Een persoon uit Ed's persoonlijke kringen heeft gesproken met Daily Star en die vertelde dat er plannen zijn om het rustiger aan te doen. Misschien zelfs om helemaal met muziek te stoppen! De mysterieuze bron vertelt: "Ed has pretty much achieved everything there is to achieve in music." Is Ed echt zo tevreden over wat hij tot nu heeft bereikt of zijn er andere factoren die ook nog meespelen?

Een normaal leven, alsjeblieft

Ed en Cherry Seaborn kennen elkaar al sinds de middelbare school. Toen zij voor het echie een relatie kregen, nam Ed Sheeran een tussenjaar zodat hij al zijn tijd aan zijn liefje kon schenken. Maar dat is nu helemaal anders. Ed is eigenlijk 365 dagen erg druk. De insider vertelt: "The big test is if the relationship survives the album and the tour". Als de relatie het dus overleeft, willen de twee waarschijnlijk trouwen en misschien zelfs kids krijgen. Onlangs vertelde Ed dat als hij vader mag worden, dat hij dat veeeel leuker zou vinden dan touren.

"If Ed gets married he wants to put his wife and kids on the first place and not his career."

Das Bollocks

Gelukkig liet Ed zelf weten dat het dikke onzin is. Nadat een andere muziekplatform het verdrietige gerucht verspreidde dat Sheeran gaat stoppen, retweette de zanger het bericht kort en krachtig. We kunnen weer rustig ademen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie