Annemieke biedt therapie aan de Wie Is De Mol-afvallers

Maandag 6 maart 2017 - 16:00 uur

3FM-DJ Annemieke Schollaardt biedt iedere zondag een troostende schouder aan de nieuwste afvaller van Wie Is De Mol. Deze week is dat...

Wie Is De Mol is in volle gang, maar deze deelnemers liggen er al uit. Da's toch best pijnlijk. Annemieke Schollaardt belde hen voor wat nazorg.

Aflevering 1: Vincent Vianen

Hij is de poor sucker die de nachtmerrie van iedere Wie Is De Mol-deelnemer beleefde: hij lag er in aflevering één al uit. Helaas, hij moet nu net als de rest van Nederland keihard meedenken op de bank

'Annemieke belt de eerste afvaller van Wie is de Mol? 2017'

Waarom was Vincent zo koeltjes en sportief toen hij eruit moest?

"Zo ben ik! Ik ga niet lopen stressen of gek doen, maar gewoon tevreden zijn. Voor een eerste afvaller heb ik nog heel veel kunnen doen!"

Aflevering 2: Yvonne Coldewijer

Yvonne zat in aflevering twee al vol in de tunnelvisie. En dát kost haar dus haar deelname aan Wie Is De Mol. Lullig. Wat was haar hoogtepunt?

"Die kermis was te gek! Maar ook de rechtzaal, dat we daar met z'n allen zaten... Maar daar heb ik ook wel een beetje bittere nasmaak van."

Aflevering 3: Roos Schlikker

Annemieke is twee weken op vakantie, dus neemt Jorien Renkema haar therapeutische taken waar. Met het vertrek van Roos ging een hoop emo-TV gepaard, wat eigenlijk he-le-maal niet de bedoeling was. 

Maar, belangrijker... Waarmee heeft Roos gemold in haar laatste aflevering?

'"Sorry mensen voor deze emo-TV!" Jorien belde de 3e afvaller van Wie is de Mol? #WIDM'

Aflevering 4: Sigrid ten Napel

Waar er vorige week al voorzichtig traantjes werden gelaten bij het vertrek van Roos, was het afgelopen zaterdag dweilen met de kraan open. Er werd afscheid genomen van misschien wel één van de meest fanatieke spelers van dit seizoen: Sigrid.

"Ik had de test vol op één iemand ingezet. Een joker had geen verschil gemaakt." - Sigrid

'"Ik heb in een wegrestaurant gedanst op Drake" aldus de 4e afvaller van Wie is de Mol?'

Aflevering 5: Jeroen Kijk in de Vegte

Onze Domien zat waarschijnlijk met samengeknepen billetjes te kijken, want dit was 'zijn' mol... Nou, NIET DUS! Jeroen alias Elvis Presley is de vijfde afvaller van dit seizoen. Annemieke belde hem even.

"Het was no picknick. We waren zo'n intense groep met heftige karakters, maar stuk voor stuk zo ontzettend lief." - Jeroen

'"Wat een gave plottwist is dit!" de 5e afvaller van Wie is de Mol? stuitert nog na #WIDM'

Aflevering 7: Imanuelle Grives

In de vorige aflevering wist ze alle kandidaten naar de volgende aflevering te loodsen door haar maatjes vrij te stellen van eliminatie. Dit zorgde ervoor dat ook zijzelf automatisch doorging en haar scherm dus niet te zien kreeg. Was dat dan ook de genadeklap waardoor ze een week later op een verkeerde mol zat? 

Annemieke belde haar even op.

'"Ik denk dat mijn moeder nog niet weet dat ik eruit ben." De afvaller afl7 Wie is de Mol? #WIDM'

Aflevering 9: Diederik Jekel

Het is altijd zo pijnlijk als je de laatste afvaller bent voor de finale... Toch Diederik? Doordat Jochem een vrijstelling pakte ging het tussen hem, Sanne en Thomas. Maar mr. science kreeg helaas het rode scherm. Annemieke bood wat emotionele therapie!

'Gesprek met de laatste afvaller voor de finale van Wie is de Mol?'

Volgende keer nóg meer lol tijdens het kijken? Doe het Wie Is De Mol drankspel!

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen