Interview

Maisie Peters wint de breakup in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Maisie Peters wint de breakup in de 3FM Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Dit keer de warme melancholische popliedjes van Maisie Peters.

The Good Witch

2023 was een gigantisch jaar voor Britse singer-songwriter Maisie Peters. Niet alleen bracht ze haar tweede album 'The Good Witch' uit, ze stond ook in het voorprogramma van niemand minder als Ed Sheeran! Na al zijn arenashows achter de rug te hebben duurde het echter niet lang tot ze ook met haar eigen shows op tour ging. De middag voordat ze in Amsterdam voor een uitverkocht Paradiso zou staan kwam ze eerst ook nog langs voor een bezoek aan de 3FM Live Box. 3FM-dj Jamie sprak haar over haar nieuwe album, breakups en het tourleven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lost The Breakup

Maisie vertelt dat 'The Good Witch' in essentie een "breakup album" is. Tijdens het schrijven ervan ging ze er zelf door eentje heen en met het schrijven van nummers als 'Lost The Breakup' heeft ze zichzelf toch als zelfbenoemde "good witch" uit de ellende weten te toveren. Ook in de 3FM Live Box wist ze deze gevoelens in een stripped down akoestische setting te uiten. Benieuwd naar hoe dit muzikaal naar voren kwam? Check het optreden met de tracks 'Lost The Breakup' en 'History Of Man' dan hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie