3FM nieuws

Twee ex-Swedish House Mafia-leden maken samen album

  1. Nieuwschevron right
  2. Twee ex-Swedish House Mafia-leden maken samen album

Axwell en Ingrosso, voormalig leden van Swedish House Mafia, bundelen hun DJ-skills om samen een studioalbum uit te brengen.

Twee van de drie leden (links en midden op de foto) van Swedish House Mafia hebben aangekondigd samen aan de slag te gaan. Dat meldt muziekblad Rolling Stone. Het populaire dance-trio stopte in 2012, na het uitbrengen van een laatste album. Nu steken Sebastian Ingrosso en Axwell de koppen weer bij elkaar voor een nieuw project.

Een studioalbum van Axwell /\ Ingrosso

Onder de naam Axwell /\ Ingrosso brengen de twee DJ's een studioalbum uit. De mannen laten hun werk voor het eerst horen op 8 juni, tijdens het muziekfestival The Governor's Ball in New York. Bij BBC Radio 1 gaven ze alvast een voorproefje. Beluister deze via Soundcloud. Het volledige album moet dit jaar nog verschijnen.

Axwell /\ Ingrosso op tournee

De twee succesvolle DJ's willen ook op tournee. Zo reizen ze onder meer naar Groot-Brittannië, Brazilië, Ibiza en de Verenigde Staten. In 2013 maakten Axwell en Ingrosso al samen de track 'Roar' voor de Disney-film Monsters University. Beluister 'Roar' hieronder.

Axwell & Sebastian Ingrosso - 'Roar' (Monster University)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie