3FM nieuws

Maan luidt comeback in met nieuwste 3FM Megahit ‘Paranoia’

foto: Cover 'Paranoia'foto: Cover 'Paranoia'
  1. Nieuwschevron right
  2. Maan luidt comeback in met nieuwste 3FM Megahit ‘Paranoia’

Sinds afgelopen festivalseizoen, hield Maan zich stilletjes. Haar nieuwste nummer ‘Paranoia’ luidt een nieuw hoofdstuk in voor Maan. Om haar comeback goed in te luiden is haar nieuwste single gelijk verkozen tot de 3FM Megahit van deze week!

Volgens Maan is ze haar oude muziek ontgroeid. Niet dat ze haar vorige muziek niet meer leuk vindt, verre van dat, maar het is tijd voor de volgende fase in haar carrière. In een interview met Vogue vertelt ze dat het goed is om uit te zoomen en terug te gaan naar wat je rust brengt. Op Instagram geeft de zangeres aan inmiddels alles heeft gevonden wat ze zocht.

‘Paranoia’

‘Paranoia’ is onder meer geproduceerd door Karel Gerlach, 1/3 van Goldband en Maan haar partner. Het nummer is onder meer in een blokhutje ver weg hier vandaan. Op een donkere beat vol synthesizers vertelt Maan over de zoektocht naar haarzelf. Hierdoor doet de titel van het liedje zijn naam graag eer aan.

Ook de videoclip is een visuele traktatie op zichzelf. Nog voordat het nummer begint vertelt een jochie in de microfoon “vandaag presenteren we de nieuwe Maan”. Niet veel later komt zij zelf in beeld. Voor een aantal flitsende camera’s en achter een stel plopkappen vertelt Maan over paranoïde. En met veel nieuwe looks kunnen we met zekerheid zeggen dat Maan zich in haar nieuwe muzikale hoofdstuk bevindt!

En Maan trapt haar comeback goed af. ‘Paranoia’ is de 3FM Megahit van deze week en hoor je dus extra vaak op 3FM!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onlangs won Maan met ‘Stiekem’ nog de 3FM Schaal van Rigter voor het meest gedraaide nummer op 3FM in 2023.

Ster advertentie
Ster advertentie