3FM nieuws

Démira, De Sluwe Vos en Sky Pilots live in de Freaknacht

  1. Nieuwschevron right
  2. Démira, De Sluwe Vos en Sky Pilots live in de Freaknacht

Démira, Sluwe Vos en Sky Pilots kwamen deze Freaknacht op visite bij Sander Hoogendoorn.

Sander Hoogendoorn verwelkomde in de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 maart niemand minder dan de jonge singer-songwriter Démira, DJ De Sluwe Vos en de band Sky Pilots. Ook nodigde Sander een aantal vrienden uit in zijn zoektocht naar de leukste vriendenkeet. Check hier de hoogtepunten van die avond!

Démira

Démira is nog maar zestien jaar wanneer ze deelneemt aan talentenjacht De Beste Singer-Songwriter van Nederland (2013). Winnen doet ze niet, maar ze laat wel een hele goede indruk achter! In 2014 brengt ze haar debuut EP Indigo uit. Deze Freaknacht hoor je haar live in de uitzending.

Démira - 'Tuxedo'

Démira - 'Bubo Bubo'

Démira - 'Indigo'

Sky Pilots

Matthijs van Duijvenbode is bekend in de Nederlandse muziekwereld als toetsenist, songwriter en producer van onder anderen Tim Knol. Nu heeft hij een eigen formatie: Sky Pilots, vernoemd naar een nummer uit 1968 van Eric Burdon & The Animals. Op 7 april verschijnt het debuutalbum van Sky Pilots. Ook waren ze te bewonderen op Eurosonic Noorderslag 2014.

Sky Pilots - 'Only When It Rains'

Sky Pilots - 'Jaded'

Sky Pilot - 'Daisies'

Sluwe Vos

Robert Vosmeijer, die door het leven gaat als De Sluwe Vos, bijt zich vast met zijn instrumentele techno en house. In 2014 maakt hij deel uit van de lichting talentvolle acts van 3voor12: de 12van3voor12. Ook kwam hij langs bij Dansen Met Delsing in de 3FM studio. De live-set die hij tijdens die uitzending draaide kun je onderaan dit bericht checken!

De Sluwe Vos live bij Dansen Met Delsing

Démira Jansen - Bull's Eye (auditie De Beste Singer-Songwriter van Nederland (2013)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie