3FM nieuws

Taylor Swift en Post Malone pakken met ‘Fortnight’ nieuwste 3FM Megahit

foto: Getty Imagesfoto: Getty Images
  1. Nieuwschevron right
  2. Taylor Swift en Post Malone pakken met ‘Fortnight’ nieuwste 3FM Megahit

Het was even wachten, maar het nieuwste album van Taylor Swift is vandaag uitgekomen! Openingsnummer ‘Fortnight’ is een heerlijk duet samen met Post Malone en is de nieuwste 3FM Megahit. Alles over het nummer vind je hier.

Het nieuwste album van Taylor Swift, genaamd The Tortured Poets Department telt zestien liedjes. Samen met haar vaste producer en frontman van Bleachers Jack Antonoff kleurt Swift haar elfde album in. En naast ‘Fortnight’ is Florence And The Machine op ‘Florida!!!’ de enige featuring op deze nieuwe plaat.

Post Malone

Met ‘Fortnight’ is er eindelijk een gezamenlijk liedje tussen Taylor Swift en Post Malone. De twee ontmoette elkaar al 2018 tijdens de 2018 Billboard Music Awards. Sindsdien zijn Taylor en Posty altijd bewonderaars van elkaars werk en is een samenwerking tussen de twee meer dan een logische zet. Zeker gezien Post Malone aangaf dat hij het countrygenre wel ziet zitten, waarvan ook Taylor Swift een bewonderaar is.

‘Fortnight’

‘Fortnight’ zet al gauw de toon van het nieuwste album. De titel van het liedje betekent in oud Engels “veertien nachten”. Het zou een mogelijke verwijzing zijn naar haar ex-vriendje en Britse acteur Joe Alwyn. Daarnaast slaat het liedje waarschijnlijk op de mediastorm op 8 april 2023, waar bericht wordt over de break-up tussen de twee.

Qua sound hebben Swift en Antonoff het klein gehouden. De rustige melodie fungeert als rode loper voor de songteksten van Taylor Swift. In de refreinen dient Post Malone als achtergrondzanger en geeft daarmee een diepere laag aan ‘Fortnight’.

Na een drukke week met de 3FM Top Megahit, maakte maakte 3fm-dj Rob Janssen tijdens zijn eerste Vrijdag Vuurwerk Show de 3FM Megahit bekend. Het openingsnummer van The Tortured Poets Department is de nieuwste 3FM Megahit én is de allereerste 3FM Megahit voor Taylor Swift!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie