Meer NPO
STER Advertentie

Madonna haat eigen muziek

Donderdag 13 februari 2014 - 09:32 uur

Madonna heeft bij de opening van een vestiging van haar sportschoolketen Hard Candy Fitness laten weten dat ze haar eigen muziek haat.

Popster Madonna liet dinsdag 11 februari tijdens de opening van haar nieuwe sportschool-vestiging in Toronto weten dat ze zelf nooit luistert naar haar eigen muziek.

Madonna hekelt eigen muziek

Dat de nummers van Madonna niet op haar eigen iPod te vinden zijn, bleek tijdens de opening van de nieuwe vestiging van Hard Candy Fitness."Ik train niet op mijn eigen muziek, ik haat mijn eigen muziek," sprak de 55-jarige zangeres tegen ET Canada tijdens het evenement. Oops! Ze verbeterde zichzelf echter snel en zei:"Ik hou van mijn muziek, maar ik ben het gewoon beu. Ik hoor liever andermans muziek wanneer ik sport."

Madonna's lijf

Madonna gaf in het interview verder toe dat ze niet altijd gelukkig is met haar lichaam."Ik heb een haat-liefdeverhouding met mijn lijf", vertelde ze."Sommige dagen ben ik tevreden, en sommige dagen niet. Ik ben niet geboren met het lichaam van Gisele Bundchen, dus ik moet ervoor werken." 

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM