3FM nieuws

Oud-zanger Kensington Eloi Youssef komt met nieuw muzikaal project

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Oud-zanger Kensington Eloi Youssef komt met nieuw muzikaal project

Eloi Youssef, de voormalig zanger van Kensington, weidt met hulp van een orkest uit naar compleet andere muziek dan je gewend van hem bent. In 2021 maakte Eloi bekend zich wegens "een verschil in toekomstvisie" terug te trekken als zanger van Kensington. In 2025, vier jaar later na het besluit, gaat de zanger op tour.

Youssef gaat samen met het Kamerata Zuid Orchestra op tour door heel Nederland. Het zijn de eerste optredens die Youssef als soloartiest zal doen. De zanger geeft op Instagram aan dat het compleet nieuw voor hem is, en daardoor behoorlijk spannend.

Nieuwe vorm

Het is nog onduidelijk welke muziek Youssef zal gaan spelen. In het aankondigingsbericht vertelt hij dat hij waarschijnlijk veel nieuwe muziek zal laten horen, samengebracht met werk uit zijn oeuvre. Daarnaast zullen de shows bestaan uit odes aan artiesten die Youssef inspireerde om zelf muziek te gaan maken. Het zal dus een show worden met verschillende stijlen en genres!

“Ik kijk er erg naar uit om weer het podium op te stappen, ik heb het zingen gemist, en het is des te leuker om dat weer te mogen doen in deze nieuwe vorm!” vertelt Eloi. De tickets gaan deze vrijdag om 10:00 uur in de verkoop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie