Tangarine is nieuwe DWDD huisband

Woensdag 28 augustus 2013 - 11:20 uur

Matthijs van Nieuwkerk maakte woensdag 28 augustus bij Giel bekend dat Tangarine de nieuwe huisband van De Wereld Draait Door wordt.

Tangarine is door De Wereld Draait Door verkozen tot nieuwe huisband. Giel belde woensdagmorgen 28 augustus met Matthijs van Nieuwkerk om het over de VARA-perspresentatie te hebben. Matthijs had veel nieuws. Waaronder het bericht dat Tangarine de nieuwe De Wereld Draait Door huisband wordt.

Tangarine

Tangarine bestaat uit de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks. Al jaren reizen ze stad en land af en regelen ze alles zelf. "Onze touragenda bestond uit dorpshuizen, huiskamers en wijkcentra, van Almkerk tot aan Zeerijp. We creëerden ons eigen podium, verkochten onze eigen tickets, waren roadie, licht- en geluidsman, zetten de stoelen klaar en veegden uiteindelijk zelf de vloer schoon."

Tangarine bij De Wereld Draait Door

Tot De Wereld Draait Door hen belde in februari 2012. Met een betoverende minuut pakte Tangarine vervolgens heel Nederland in. Hun debuutalbum Seek & Sigh is sinds 11 april verkrijgbaar. De broers hebben eigenlijk al 10 jaar naar deze plaat toe gewerkt en zijn dus ook erg blij met het album. Wat ze allemaal nog meer kunnen hoor je komend seizoen bij De Wereld Draait Door.

Ook vertelde Matthijs dat er een tweede editie van het festival De Wereld Draait Buiten komt. Tangerine speelde afgelopen zomer op de eerste editie van het Amsterdamse festival.

Tangarine live bij De Wereld Draait Door

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen