Anouks protegé 'De Zingende nagelstyliste' Morrison

Vrijdag 15 juni 2012 - 11:22 uur

Giel had vrijdagochtend de radioprimeur van Morrisons single 'What We Do Best' en belde met de zangeres en haar ontdekster.

Morrison gaat dankzij Anouk de boeken in als 'De Zingende Nagelstyliste', ook al werkt ze ondertussen al niet meer bij de studio waar de Haagse zangeres haar ontdekt heeft. Giel belde vrijdagochtend (15 juni 2012) met beide dames.

Anouk krijgt gouden tip

Anouk liet haar nagels doen en werd toen getipt door de baas van de salon, vertelde ze Giel. Ze moest echt eens luisteren naar de stem van een van de stylistes. Anouk checkte later uit nieuwsgierigheid wat de zingende nagelstyliste in huis had. Dat bleek een dijk van een stem te zijn en ze besloot Morrison onder haar rockvleugels te nemen.

'zingende nagelstyliste' Morrison

De 26-jarige Morrison heeft altijd al gezongen, maar nooit professioneel, tot Anouk op haar pad kwam. Die trok haar de studio in en daar is de single 'What We Do Best' uitgekomen.

"What We Do Best" - Morrison

Na de radiopremière van Morrisons single bij Giel kwamen er heel veel lovende reacties binnen. Wat vind jij van "What We Do Best"?

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen