Meer NPO
STER Advertentie

Jenny Lane goedgemutst bij Giel

Woensdag 25 augustus 2010 - 10:33 uur

Een beetje vreemd, maar lekker. Dat kunnen we wel zeggen over Jenny Lane, haar muziek en het bezoekje bij Giel in de ochtend.

Jenny had een hondje opgeduikeld in het park en vroeg aan Giel of hij 'm mee mocht nemen naar de studio. Het bleek geen normaal keffertje, maar een halfnaakte dude met een gigantisch, fluffy hondenmasker. Ondertussen maakten twee pacmans op de gang een pasje en de toon was gezet: Jenny Lane in de studio.

Jenny Lane voor het laatst met Anouk

Anouk stond op Lowlands en vaste waarde bij haar achtergrondvocalen was tijden lang Jenny Lane. Ook op Lowlands was dit het geval, maar waarschijnlijk voor het laatst. Het gaat zo goed met Jenny dat ze het op eigen kracht gaat proberen, dus hun wegen scheiden. 
 

Whoopsydaisy!

Op eigen kracht releast ze haar volgende single van haar plaat Monster: 'Whoopsydaisy'. Op een dag werd ze wakker met een baslijntje, schreef dat op en werkte het uit. Zo simpel is het en zo ligt volgende week een topsingle in de winkel. Ook de clip wordt een hippe animatie, check hieronder een sneak preview. Natuurlijk speelde ze deze en een monsterlijk vette cover op de 3FM famous hallway.

>> Meer over Jenny Lane op haar eigen website
>> Naar de site van Giel

Giel, elke werkdag tussen 6.00 en 10.00 uur!

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM