3FM nieuws
KRO-NCRV

Win tickets voor Keane bij Wijnand in de Ochtend

foto: Instagram Keane
  1. Nieuwschevron right
  2. Win tickets voor Keane bij Wijnand in de Ochtend

Op vrijdag 19 april staat Keane in AFAS Live met de Celebrating 20 years of Hopes and Fears show. De show is al enige tijd stijf uitverkocht, en duizenden mensen zijn op doorverkoopplatforms opzoek naar tickets. Mocht je geen kaarten bemachtigd hebben, dan hebben we goed nieuws! Bij Wijnand in de Ochtend maak je kans op de allerlaatste tickets!

Celebrating 20 years of Hopes and Fears

Na vier jaar afwezigheid is Keane dit jaar weer terug in Nederland. De band was begin 2020 voor het laatst te zien met de tour voor hun comeback album Cause & Effect. Na een aantal festivals is het in 2024 weer tijd voor Keane om in de zalen te gaan spelen.

De reden voor Keane om weer op tour te gaan is het jubileum van hun eerste album Hopes and Fears. In 2004 braken de Britten door met hun debuutalbum, waarin het geluid van piano de hoofdrol speelde. Het sloeg aan, want in Engeland staat het album in de top tien best verkochte albums van de 21e eeuw. Niet gek, aangezien het album vol staat met hits als ‘This Is The Last Time’, ‘Everybody’s Changing’, ‘Bend & Break’ en natuurlijk ‘Somewhere Only We Know’.

Keane horen is kaarten scoren

Luister tussen dinsdag 2 en vrijdag 5 april tussen 06:00 en 09:00 uur naar Wijnand in de Ochtend om kans te maken op tickets! Hoor jij een nummer van Keane? App dan gelijk 'Keane' naar de app van 3FM, want dan kwalificeer je jezelf om kans te maken op die twee supergewilde kaartjes. Vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en wie weet sta jij op 19 april met een vriend(in) in AFAS Live!

Ster advertentie
Ster advertentie