3FM nieuws

Harm versus Hof: hoe staat het ermee?

  1. Nieuwschevron right
  2. Harm versus Hof: hoe staat het ermee?

Elke woensdagnacht is er een harde strijd tussen Frank van 't Hof (NPO Radio 2) en Harm den Besten (NPO 3FM). Hier lees je alles over hun wekelijkse bash.

Elke dinsdagnacht is Harm van 04:00 tot 06:00 te horen met zijn Slapen is voor Losers!. Daarin neemt hij het op tegen aartsrivaal Frank van 't Hof, die Vroeg op Frank (Radio 2) op dezelfde tijd presenteert en producer is bij Frank (die andere: Van Der Lende). Frank en Harm bellen allebei een luisteraar en spelen een muziekquiz. Wie heeft de slimste luisteraar?

Het blijft niet bij de quiz. De onderlinge strijd tussen de twee jocks loopt soms hoog op. Hoe het allemaal begon, lees je onderaan.

Is dit de laatste keer Harm versus Hof?

Harm brak in en haalde een grap uit met Frank. Maar dat beviel hem niet zo... Geen Harm versus Hof deze week. Of het ooit nog goed komt, weet niemand.

Ai... Ik heb een prank met Vroeg op Frank uitgehaald, maar deze kon hij echt niet waarderen. Hij wilt zelfs de quiz niet...

Posted by Harm den Besten & de kuif van Harm on dinsdag 8 december 2015

Heeft Frank een autofetish?

Frank heeft blijkbaar iets met auto's, want Harms ride werd voor de tweede keer aangepakt. Harm kreeg een plakkerige verrassing. Dude, there's your car!

Frank op zijn best (sorry Frank)

Harms autpech

Woensdag (4 november) nam Frank de auto van Harm voor het eerst eens even flink onder handen.

Na de werkuurtjes

Het gaat hard tegen hard. Ook ná de werkuurtjes...

Harms wraak

De week na het auto-incident nam Harm wraak! En hoe... Hij stapelde de auto van Frank op een aantal kratjes. Terwijl de auto boven de grond zweefde, wrijft hij het er even in.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Frank heeft er veel voor over om te winnen

Het enige dat Harm vroeg voor een krik was één punt. Daarmee zou de stand 8-9 worden. Dat ging niet door, hoor.

Overspel...

Een bedreiging en een week later, besloot Frank Harm terug te pakken... Zonder dat hij het doorhad, werd Harm erin geluisd, met een valsspelende luisteraar!

Frank beschuldigt Harm

En het is weer raak, hoor. Dit keer is het Frank die Harm beschuldigt van vals spel. Hier het bewijs:

Waar het allemaal begon...

Maar daar blijft het niet bij. Het begon allemaal nog vrij onschuldig, ergens in september, toen Harm wat zout in Franks koffie deed. Dat resulteert in post-it-auto's, vals spel en veel kratten.

Ster advertentie
Ster advertentie