3FM nieuws

Felice ging naar luistersessie in New York mét Billie Eilish

  1. Nieuwschevron right
  2. Felice ging naar luistersessie in New York mét Billie Eilish

Ja, je leest het goed. Ter ere van haar nieuwe aankomende album Hit Me Hard And Soft, organiseert niemand minder dan Billie Eilish een officiële luistersessie in New York en 3FM luisteraar Felice is die kant op gevlogen. "Het was zo vet!"

Billie Eilish scheet in haar broek van de spanning

3FM Luisteraar Felice genoot in een tot de nok toe gevuld basketbalstadion van Billie, die haar hele album integraal heeft afgespeeld voordat het ergens anders ter wereld uit is. Felice: “Het is heel anders dan je gewend bent.” Gelukkig mocht ze alle content delen.

Het is de eerste keer dat Billie het album heeft laten horen. Van tevoren gaf ze al aan mega nerveus te zijn op Instagram, tijdens de luistersessie zei ze:
“I could shit myself right now!” Gelukkig stond broer Finneas haar bij, natuurlijk als producer op de plaat maar ook in het stadion als cameraman.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Hit Me Hard And Soft is heel erg mooi"

Felice vertelt: “Het was in Brooklyn, in een grote basketbalarena. Het was heel vet om mee te maken, het zat echt helemaal vol. Billie kwam op en ging springen, dansen en de hele zaal doorrennen.” De luistersessie voor duizenden mensen werd ondersteund door een flinke bak rook en speciale verlichting.

Morgen kan je zelf luisteren naar de tien tracks van Hit Me Hard And Soft. Felice geeft haar mening over het album: “Het is heel erg mooi en anders. Er is heel goed over na gedacht en het hele album is een groot geheel. Het vloeit allemaal over in elkaar. Echt iets dat je in één zit gaat luisteren.”

Video niet beschikbaar

Video niet beschikbaar

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor Billie meer dan alleen een trend. Samen met moeder Maggie zet ze zich in voor verandering achter de schermen. Bij de luistersessie gaf ze vooraf haar fans extra info om zo duurzaam mogelijk te komen. Daarnaast brengt Billie van te voren geen singles uit en doet ze niet ingewikkeld met speciale versies van de plaat, dit om het album zo duurzaam mogelijk uit te brengen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hit Me Hard And Soft Tour

Bij het album hoort natuurlijk ook een tour. Met deze tour komt ze ook langs Nederland, op 4, 5 en 7 mei in 2025 staat de zangeres namelijk in de Ziggo Dome.

Ster advertentie
Ster advertentie