3FM Talent

3FM Talent Boris Smith in De Drie Vragen

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent Boris Smith in De Drie Vragen

Op welke festivals zou 3FM Talent Boris Smith graag willen staan? Wat is zijn ultieme festival-knaller? En weet Boris waar hij staat in de 3FM Festival Top 999? Dankzij Herman Hofman zijn rubriek 'De Drie Vragen' kom je erachter!

De drie vragen

Boris Smith is niet alleen 3FM Talent, hij scoorde ook al een 3FM Megahit met 'Be Yourself'. Deze track maakte hij samen met de Zuid-Afrikaanse band Goodluck. Deze banger heeft ook een mooie plekje gekregen in de 3FM Festival Top 999.

Dat spelen op Coachella de ultieme droom is van Boris zal je vast niet verbazen. Toch wist hij Herman te verbazen met een aantal van zijn andere keuzes. Herman wist hem op zijn beurt weer te verrassen met het nieuws dat hij de Festival Top 999 heeft gehaald. Op de vraag waar hij denkt te staan in de lijst zei Boris: "999? Ik noem maar wat." Hij staat toch net effe wat hoger, namelijk op nummer 531!

Als het aan Boris had gelegen had 'Rockafeller Skank' van Fatboy Slim op die eerste plaats gestaan. Maar hij heeft nog meer favorieten. Check de video hieronder voor het hele fragment!

Ster advertentie
Ster advertentie