Video

Kensington wordt voor het blok gezet in 'De Drie Vragen'

  1. Nieuwschevron right
  2. Kensington wordt voor het blok gezet in 'De Drie Vragen'

Hoe spannend is die Amsterdam ArenA-show nou precies, wat luistert Kensington voor zo'n show en als iemand de band zou moeten verlaten... wie zou dat dan zijn? Deze vragen kreeg Kensington voorgeschoteld in de Instagram livestream van 3FM-dj Herman tijdens zijn nieuwe rubriek 'De Drie Vragen'.

Iedere zaterdag en zondag gaat Herman tijdens zijn radiouitzending (16:00 - 19:00) een uur lang live op zijn Instagram. Hier heb je de kans om met Herman te kletsen en kun je direct invloed uitoefenen op de uitzending. Maar het kan zomaar zijn dat jouw favoriete artiest jouw vraag beantwoordt! Hoe? Kijk live mee, drop jouw vraag als comment in de livestream en krijg antwoord op prangende vragen.

Kensington: "Dat wordt wel spannend ja"

Kensington is op dit moment druk bezig met hun tour door Europa. Toch namen ze tijdens een etentje even de tijd om De Drie Vragen van Herman te beantwoorden.

Sit back, relax en enjoy! Kensington 'belt' live in vanuit Boedapest en het wordt ze niet makkelijk gemaakt. Vooral de kijkersvraag blijkt een lastige...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Check hier de hele livestream

14 minuten lang Kensington in een livestream, dat gaat er dus zo aan toe.

Ster advertentie
Ster advertentie