Twee Vier (AVROTROS)

De Drie Vragen met Fedde Le Grand

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. De Drie Vragen met Fedde Le Grand

Is er na het overlijden van Avicii iets veranderd in de dance wereld? Hoe was het om als Ambassadeur van de Vrijheid te spreken met Paatje Phefferkorn, oud-verzetsman in voormalig Nederlands-Indië? En welke Utrechtse delicatesse staat bovenaan Fedde's lijstje?

De Drie Vragen

Als je wagenziek bent moet je deze video misschien even niet kijken, want Fedde is on the move tijdens deze livestream! Hij was op weg naar de helikopter om naar Rotterdam te vliegen, voor een van zijn Bevrijdingsfestival-optredens. Fedde gaat wel lekker van optreden naar optreden reizen, maar hij kan zich voorstellen dat andere dj's hier soms meer moeite mee hebben.

Als Herman hem vraagt wat hij vindt van de situatie rondom Avicii, antwoordt hij: "Ik hoop dat iedereen genoeg geschrokken is hiervan. Het is niet erg dat zo'n leven soms zwaar kan zijn, maar het moet wel verantwoord blijven. Zeker als je iemand bent die snel veel verplichtingen voelt. Dan moet je misschien iets meer naar jezelf kijken en vragen of dit iets is wat je aankunt."

Elk weekend eentje

Voor de rubriek 'De Drie Vragen' hangt 3FM-dj Herman Hofman elk weekend met een artiest in een Instagram livestream. Kensington, Nana Adjoa en Rondé gingen Fedde Le Grand al voor.

Ster advertentie
Ster advertentie