3FM Talent

Deze 3FM Talents vind je vandaag op de verschillende Bevrijdingsfestivals

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Deze 3FM Talents vind je vandaag op de verschillende Bevrijdingsfestivals

Vandaag op 5 mei staan we stil bij onze vrijheid en vieren we deze. En één van de manieren waarop we dit natuurlijk het liefst doen is op de talloze Bevrijdingsfestivals die door het land plaatsvinden. Waar jij je ook bevindt, er is vast een lokaal festival in de buurt van jou waar je kan genieten van talloze Nederlandse artiesten.

Ook een aantal van de 3FM Talents zijn vandaag door het hele land te vinden. Benieuwd wie er bij jou in de buurt het podium gaat betreden? Check hier waar onder andere 3FM Talents Goldband, Froukje, Kuzko, Son Mieux en nog meer zich vandaag bevinden.

3FM Talents op de Bevrijdingsfestivals

Kersverse 3FM Talents Kuzko check je vandaag zowel in Rotterdam, waar Jett Rebel ook optreedt. In Gelderland spot je overigens Kuzko vandaag ook, net als Son Mieux, Merol en Rondé. In Haarlem spot je vandaag niemand minder dan Froukje en Goldband. De mannen van de laatst genoemde band treden vandaag ook op Groningen, waar ook Son Mieux en The Vices te zien zijn. In het centrum van Nederland, ook wel Utrecht, is vandaag WIES te vinden, die ook haar opwachting maakt in Overijssel samen met MEAU. In Friesland treden vandaan Son Mieux en Remme op, en in Flevoland Rondé en Antoon.

Check voor het volledige overzicht de officiële website van het Bevrijdingsfestival.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM neemt jou mee naar de Bevrijdingsfestivals

Moet jij de festivals dit jaar missen? Geen paniek: 3FM neemt jou mee de helikopter mee door het hele land en zorgt dat jij vooraan staat bij de optredens. 3FM-dj's Eva, Timur en Sander vliegen namelijk vandaag mee met de Ambassadeurs van de Vrijheid Donnie, Fresku, Suzan en Freek en Duncan Laurence in een helikopter over Nederland, van bevrijdingsfestival naar bevrijdingsfestival. Geniet mee via 3FM.nl/live en het 3FM Instagram account.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie