3FM Talent

3FM Talent KUZKO releast videoclip voor 'Milkshakes & Heartbreaks'

foto: Niek Hage
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent KUZKO releast videoclip voor 'Milkshakes & Heartbreaks'

Terwijl ze deze week nog een dampend optreden in de 3FM Live Box gaven, is de heerlijke track 'Milkshakes & Heartbreaks' van 3FM Talent KUZKO zojuist voorzien van een waanzinnige videoclip. De video, geschoten in een American Diner restaurant, staat helemaal in lijn met het 'high school drama' en het liefdesavontuur van de nieuwste single van het synth-pop duo.

'Milkshakes & Heartbreaks'

‘Milkshakes & Heartbreaks’ is de derde en laatste single als voorloper van de nieuwe, gelijknamige EP, die op 23 september verschijnt. KUZKO laat met de nieuwe single haar veelzijdigheid zien. De track beschrijft een 'high school' situatie waar de hoofdpersoon opzettelijk voor drama heeft gezorgd in een zoektocht naar haar eigen grenzen, normen en waarden. Maar wie bij drama aan een droevige ballade denkt, komt er bedrogen uit want KUZKO weet deze gevoelens te vertellen aan de hand van deze vurige video, inclusief bandaffaire.

Check hier de videoclip:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Talent KUZKO

Het Rotterdamse synth-pop duo, bestaande uit Sam en Dani staat bekend om hun eigenzinnige en vrolijke indie songs die een kritisch geluid laten horen over de huidige maatschappij. KUZKO weet dit in een perfecte balans om te zetten in een speelse en dansbare set. Eén ding is zeker, een optreden van KUZKO is een gegarandeerd feestje. Dat bewezen ze onder meer al live op 3FM en tijdens optredens bij onder meer Concert at Sea en Noorderslag.

In het begin van dit jaar verscheen de eerste single en videoclip 'Penelope' als voorloper van de nieuwe EP die in september uitkomt. Deze single werd opgepikt door 3FM en maakte de band meteen 3FM Talent.

Op 30 september presenteren ze hun debuut EP in Amsterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie