3FM Talent

3FM Talent KUZKO speelt 'Milkshakes & Heartbreaks' in de 3FM Live Box

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent KUZKO speelt 'Milkshakes & Heartbreaks' in de 3FM Live Box

Vanochtend was 3FM Talent KUZKO te gast bij de Ochtendshow van Mark en Rámon. Hier speelde ze hun gloednieuwe single 'Milkshakes & Heartbreaks'. Op 30 september verschijnt de gelijknamige tweede EP van het Rotterdamse synth-pop duo.

KUZKO

Hoewel de twee pas net klaar zijn met studeren en daardoor diep in de schulden zitten bij DUO, hebben ze zeker niet stil gezeten. De eerste single van de EP, 'Penelope', werd begin dit jaar opgepikt door 3FM en maakte de band meteen 3FM Talent. Het komende album zal naast 'Milkshakes & Heartbreaks', onder andere singles zoals 'Home' bevatten en een cover van 'Three Nights' van Dominic Fike. Ook deze nieuwe single bevat de typische KUZKO-sound met genoeg synthesizers en aanstekelijk hooks wat heeft uitgemond in een dampend liveoptreden in de 3FM Live Box.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Festivalseizoen

Tijdens het festivalseizoen heeft het duo wederom laten zien dat elk optreden van KUZKO gegarandeerd een feestje is. Dat hebben ze onder andere bewezen tijdens Concert at Sea, wat voor Sam Ouwehand en Danique van der Vlugt het hoogtepunt van afgelopen zomer was: ''Dat festival is sowieso gewoon helemaal de shit. Er heerst een hele goeie sfeer. We eindigden de set van het podium af met onze voeten in het zand, en met het hele publiek stonden we te springen en te dansen en dat was gewoon heel erg leuk''.

Muzikale steekproef

Deze week kun je stemmen op de beste nummers vanaf 2000 tot nu tijdens de 3FM top 1003 van deze eeuw. De track die volgens KUZKO niet mag ontbreken op deze lijst is 'The Less I Know The Better' van Tame Impala. De Australische band die al de hele week de AFAS Live in Amsterdam plat speelt.

Ben jij het eens met KUZKO of moet er volgens jou een ander nummer in de top belanden? Stem hier op de 3FM Top 1003 van deze eeuw!

Ster advertentie
Ster advertentie